Vastuullisuus

Huollamme autosi ammattitaidolla ja sitoutumisella, tarjoten luotettavia palveluita autosi turvallisuuden ja suorituskyvyn varmistamiseksi.

Meillä Wauhtipisteellä on ensisijaisen tärkeää asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden, henkilökunnan sekä ympäristön hyvinvointi. Pyrimme tulevaisuudessa vieläkin vastuullisempiin valintoihin

Teemme kaikki vaatimusten mukaiset tarkastukset ja toimenpiteet, jotta voit jatkossakin kulkea liikenteessä mahdollisimman turvallisesti.

Meiltä saat myös noutopalvelun V-Wauhtipisteen huoltoihin Turun ja Raision seudulla. Halutessasi noudamme autosi huoltoon ja palautamme sen takaisin huollon jälkeen. Varaa noutopalvelu samalla, kun varaat ajan huoltoon.

Yritysvastuu

Yritysvastuumme on taata kasvavaa liiketoimintaa, työllistymistä ja hyvinvointia yrityksemme sisällä, niin asiakkaille, yhteistyökumppaneille sekä työntekijöille.

Olemme kunnianhimoinen ja rehellinen yritys. Haluamme kasvaa yrityksenä arvojemme kautta.

Tulevaisuudessa haluamme työllistää vieläkin enemmän ammattitaitoisia ja osaavia yksilöitä meidän tiimiin!

Ympäristövastuu

Kouluttautunut henkilökuntamme vähentää ympäristölle haitallisia päästöjä korjaamalla, kierrättämällä sekä uusiutuvaa energiaa käyttäen päivittäisessä toiminnassa.

Panostamme tuotteiden inventaarioihin sekä järkeviin hankintoihin jotta turhaa hävikkiä ei synny hyllyssä olevien tuotteiden vanhenemisen johdosta.

Haluamme varmistaa siistin ja ekologisen työympäristön niin henkilökunnallemme sekä ympäristölle kierrättämällä työstä jäävät materiaalit oikein sekä hyödyntämällä uusiokäyttöä.

Pyrimme valitsemaan ympäristöystävällisiä tai ympäristösertifioituja materiaaleja kuten maaleja, pesuaineita ja kemikaaleja.

Sosiaalinen vastuu

Meille on tervetulleita kaikki! Wauhtipiste on työntekijällä turvallinen, tasa-arvoinen sekä kunnioittava työympäristö.

Haluamme kohdata työntekijämme yksilöinä ja rikastuttaa työympäristöä turvallisella johtamisella.

Esihenkilöt kouluttautuvat säännöllisin väliajoin myös johtamisessa käytettävien työkalujen parissa, jotta voimme taata reilun, rehellisen sekä kunnioittavan työpaikan ihan jokaiselle.

Meille on erityisen tärkeää työympäristön turvallisuus, niin autojen parissa kuin kahvihuoneen ilmapiirissä.

Luotamme hyvän työhyvinvoinnin ja ilmapiirin Wauhtipisteellä näkyvän myös meidän kädenjäljessä, niin asiakkaille kuin yhteistyökumppaneille!