AUTOHUOLTO

Hyvällä huollolla autolla taittaa kilometrejä vuodesta toiseen.

Määräaikaishuollot

Meille voit tuoda autosi määräaikaishuoltoon, joka suoritetaan aika- tai kilometriperusteisesti auton huolto-ohjelman ja valmistajan ohjeistuksen mukaan.

Teemme kaikki vaatimusten mukaiset tarkastukset ja toimenpiteet, jotta voit jatkossakin kulkea liikenteessä mahdollisimman turvallisesti.

Meiltä saat myös noutopalvelun Wauhtipisteen huoltoihin Turun ja Raision seudulla. Halutessasi noudamme autosi huoltoon ja palautamme sen takaisin huollon jälkeen. Varaa noutopalvelu samalla, kun varaat ajan huoltoon.

määräaikashuoltoon kuuluu mm:

Nesteiden tarkastus

Rengaspaineiden tarkastus

Moottoritilan tarkastus

Öljysuodattimen vaihto

Öljynvaihto

Sytytystulppien vaihto

Hybridiauton huolto

Hybridiauton huolto on viisainta tehdä merkkihuoltoliikkeessä, jolla on osaaminen ja vaaditut luvat tehdä paitsi sähköautohuoltoja myös hybridiajoneuvojen huoltoja.

Näin huollot ja korjaukset tulevat suoritetuiksi oikeaoppisesti ja turvallisesti auton takuu säilyen, jolloin jälleenmyyntiarvoa ei tarvitse murehtia.

Turussa ja Raisiossa sijaitseva korjaamomme Wauhtipiste on osa e-Expert-korjaamoketjua, mikä on merkki sertifioidusta hybridiautojen huolto- ja korjauspalvelusta. Meillä on koulutetut, erikoistuneet mekaanikot, työkalut ja tilat kyseisiin huoltotehtäviin.

Tuo auto meille meille määräaikaishuoltoon autosi huolto-ohjelman mukaisesti. Me osaamme auttaa myös silloin, kun autossa ilmenee vikaa. Huoltopalvelumme käsittää kaikki tarvittavat toimet akkujen vaihdosta jarrupaloihin, ilmastointihuoltoihin sekä muihin tehtäviin, jotka varmistavat autosi turvallisuuden ja arvon.

Kysymyksiä huoltoon liittyen?

Ota yhteyttä meihin, autamme mielellämme

Sähköauton huolto

Wauhtipiste on oikea paikka sähköauton huoltoon! Korjaamollamme työskentelee sähköautojen huoltoihin ja korjauksiin erikoistuneet mekaanikot, joilla on käytössään työkalut ja tilat oikeaoppisten, turvallisten huoltojen suorittamiseen.

Kuulumme e-Expert-korjaamoihin, mikä tarkoittaa sertifioitua huolto- ja korjauspalvelua sähköautoille, mukaan lukien hybridiautot.

On hyvä huomioida, että sähköautoja saa huoltaa vain niihin koulutetut ammattilaiset, joilla on myös luvat suorittaa huoltoja ja korjauksia auton takuu säilyen sekä ympäristön turvallisuus huomioiden. Sähköautoissa kun käsitellään korkeajännitekomponentteja, jolloin osaaminen ja turvallisuustekijät on oltava kunnossa.

Siksi ei ole yhdentekevää, minne sähköautonsa vie huoltoon. Me huollamme merkit kuten VW, AUDI, SEAT-, CUPRA-, SKODA ja MB, joihin ammattilaisillamme on syväluotaava asiantuntemus.

Varaa meille aika, kun on aika suorittaa tarkastushuolto tai autossa ilmenee vikaa. Meidän käsissämme autosi arvo säilyy ja pysyy turvallisena ajaa!